Najväčší výber produktov s GPS na Slovensku!

E-Collar Upland Hunting UL-1200

Výcvikový obojok UL-1200 bol špeciálne vyvinutý poprednými americkými výrobcami pre lovecké psy, o hmotnosti 9 kilogramov a viac. Zariadenie má 3 tréningové stupne a dosah až 1,6 kilometra. Obojok je kompletne vodotesný a ponoriteľný až do hĺbky 12,5 metra. 

Dostupnosť: Na sklade

s DPH: 599,00 € bez DPH: 499,17 €
s DPH: 599,00 € bez DPH: 499,17 €

Popis

Detaily

   Poľovné psy sú veľmi inteligentné a rýchlo sa učiace zvieratá a tak americkí výrobcovia prichádzajú na trh s veľmi účinným a efektívnym modelom ich výcviku, podporujúcim a zjednodušujúcim ich tréning. Obojok E-Collar Upland Hunting UL-1200 využíva pokročilé, moderné funkcie a napriek tomu sa s ním veľmi ľahko zaobchádza. Ergonomický, vodeodolný vysielač je možné pripnúť na opasok, alebo popruh k ruksaku a má podsvietený LCD displej, takže ovládanie je naozaj presné a jednoduché. Pokiaľ ho stratíte, stačí spustiť funkciu Lost Transmitter Beeper, teda zvukový signál, ktorý vám ho pomôže zase nájsť. Výhodou je tiež revolučná technológia Blunt Stimulation, umožňujúca v prípade nutnosti spustenie skutočne vysokého stupňa impulzu.

Hlavné funkcie obojka:

  • Vhodný pre trénovanie poľovného psa, vážiaceho 9 kg a viac. Je skvelou a účinnou podporou pre dosiahnutie lepších výsledkov pri jeho výcviku.
  • Signál obojka siaha do vzdialenosti ažb1,6 km. Psa môžete bezstarostne cvičiť podľa potreby aj v lese, alebo v inom náročnom teréne.
  • Funkcia Blunt Stimulation - na výcvikovom obojku možno nastaviť maximálnu možnú stimuláciu vhodnú pre menej citlivé psy. (V drvivej väčšine prípadov však využívať najvyšší impulz nie je nutné a stimuláciu je možné nechať na minime.)
  • Počas nočného výcviku užívatelia oceňujú veľmi presný LCD displej a možnosť spustenia svetla na obojku.
  • S funkciou Lost Transmitter Beeper nie je strata ovládača žiadnym nešťastím. Stačí zapnúť zvukový signál a vysielač objavíte aj po tme.
  • Možnosť rozšírenia pre výcvik 2 psov naraz
  • Tapping Sensation je účinná stimulácia nahrádzajúca klasickú vibráciu.
  • Ovládač je vodotesný a plávajúcí, samotný obojok je ponoriteľný až do hĺbky 12,5 m.
  • Americkým výrobcom sa vďaka COS technológii podarilo odbúrať nežiadúce šklbanie, ktoré bolo typické pre iné výcvikové obojky.
  • Obsahuje 3 tréningové moduly - pre prácu s nimi využite priložený manuál s užitočnými tipy pri výcviku.
  • Obojok je vybavený batériou, ktorú ľahko dobijete pomocou nabíjačky, ktorú dostanete v balení.
  • 100 úrovní impulzov s možnosťou nastavenia booster, kontinuálne a momentálnej korekcie.
  • Modro podsvietený LCD displej vám spríjemní výcvik v tme.
  • Obojok je možné v noci rozsvietiť (blikanie, alebo statické svetlo), takže psa ľahko lokalizujete aj po zotmení.

Dosah obojka
S obojkom E-Collar Upland Hunting UL-1200 môžete trénovať Vášho psa bez použitia vodítka do vzdialenosti až 1600 metrov. Dosah 1600 metrov je vhodný pre profesionálny výcvik v lese a na ďhlšie vzdialenosti. Vďaka špeciálnej patentovanej anténe nedochádza k stratám signálu v lese a horších podmienkach.

Typ korekcie
Obojok E-Collar Upland Hunting UL-1200 využíva ako korekciu 100 stupňov impulzov, ktoré môžete nastaviť pomocou vysielačky. Intenzitu si môžete kedykoľvek zvýšiť alebo znížiť, pomocou kolieska na vysielači. Obojok ďalej disponuje technológiou Booster (okamžité zvýšenie úrovne) a momentálnej či kontinuálnej korekcie (krátky impulz, dlhý impulz).

Batérie a nabíjanie
Ako vysielačka, tak i prijímač sú osadené dobíjacím a vymeniteľným Li-Polymer akumulátorom s kapacitou 3.7V a 400 mAh, ktorý sa nabije v priebehu 2 hodín. Pri každodennom použití vydrží vysielačka v prevádzke približne 30 dní a prijímač 14 dní.

Vodotesnosť
E-Collar Upland Hunting UL-1200 je dodávaný s plne vodotesným a ponoritelným prijímačom až do 12,5 metrov a plne vodotesnou vysielačkou, ktorá navyše pláva. Je tak ideálnou voľbou pre tréning psov vo vode, alebo extrémnych podmienkach (les, bahno).

Počet psov
E-Collar Upland Hunting UL-1200 je možné použiť pre ovládanie viacerých psov naraz, bez straty funkcií. Prikúpením ďalších obojkov ho môžete jednoducho rozšíriť, pre výcvik 2 psov naraz. Na vysielačke si potom môžete pomocou tlačidla prepínať medzi jednotlivými psami.

Displej
E-Collar má kvalitný podsvietený LCD displej, vďaka ktorému môžete psa trénovať cez deň, ale aj v noci. Na displeji máte všetky ukazovatele - typ korekcie, počet psov, silu impulzov, silu signálu a indikáciu stavu nabitia / vybitia batérie. Pomocou vysielačky môžete diaľkovo zapnúť vysoko svietivé LED svetlo na prijímači, ktoré bliká alebo stále svieti.

Dlžka obojka
E-Collar Upland Hunting UL-1200 má veľmi pevný a kvalitný obojok vyrobený z biotanu (materiál pevnejší ako koža a plast). Psíkovi nerobí jeho nosenie problém a dobre drží na krku. Dĺžka obojku je nastaviteľná od 20 až do 70cm.

Hmotnosť a rozmery
Vysielačka má rozmery 7 x 3,2 cm a váži 119 gramov. Prijímač má rozmery 7 x 4 x 3 cm a 113 gramov. Vďaka väčším rozmerom a hmotnosti prijímača odporúčame tento model skôr pre stredné a väčšie plemená psov.

Výhody produktu: Nevýhody produktu:
dosah až 1600 metrov väčší prijímač a vysielačka
led osvetlenie obojka vyššia cena
obrovská výdrž batérie
podsvietený LCD displej
nabíjaci prijímač aj vysielačka
možnosť nastavenia 100 úrovní impulzu
vodotesný a ponoriteľný prijímač do hĺbky 12,5 m
možnosť výcviku 2 psov naraz
vibrácie, zvuk, impulz, booster, svetlo

Technické parametre:

Batéria v prijímači Li-Ion batéria 3,7 400 mAh
Hmotnosť prijímača 113 g
Výdrž vysielača 2 - 3 týždne
Výdrž prijímača 10 - 14 dní
Displej LCD podsvietený
Vodotesnosť ponoriteľný
Funkcie impulz + vibrácie + zvuk + booster
Napájanie nabíjacie
Hmotnosť vysielača 119 g
Rozmer vysielača (š/v/h) 6,9 x 3,2 cm
Batérie vo vysielači Li-Ion batéria 3,7 400 mAh
Rozmer prijímača (š/v/h) 7 x 4 x 3 cm
Dĺžka obojka 20 - 70 cm
Protištekací mód nie
Sila zvuku 1
Sila vibrácie 1
Sila impulzu 100
Dosah 1600 m
Počet psov 1 - 2 psy


Užitočné odkazy:
>>> E-Collar Technologies UL-1200 Upland
>>> Educator UL-1200 Upland Hunting 1 Mile E-Collar Remote Dog Training Collar


 

Parametre

Parametre

Výrobca E-Collar

Obsah balenia

Obsah balenia

  • Prijímač
  • Vysielač
  • Elektródy
  • Nastaviteľný obojok
  • Akumulátory
  • Duálna nabíjačka
  • Pútko na krk
  • Testovacia výbojka
  • CZ, EN návod