Najväčší výber produktov s GPS na Slovensku!

Elektronický obojok SportDOG 1600m

Systém Vám pomôže trénovať psa bez použitia vodítka do vzdialenosti 1600 metrov. Pri stlačení ovládacieho tlačidla, vysielačka vyšle signál, ktorý aktivuje obojok na krku psa. Pri správnom použití tréningového zariadenia bude tréning Vášho psa jednoduchý a efektívny.

Dostupnosť: Na sklade

s DPH: 336,00 € bez DPH: 280,00 €
s DPH: 336,00 € bez DPH: 280,00 €

Popis

Detaily

Systém Vám pomôže trénovať psa bez použitia vodítka do vzdialenosti 1600 metrov. Pri stlačení ovládacieho tlačidla, vysielačka vyšle signál, ktorý aktivuje obojok na krku psa. Pri správnom použití tréningového zariadenia bude tréning Vášho psa jednoduchý a efektívny. Pes sa naučí rôznym povelom, ktoré je niekedy bez vodítka veľmi obtiažne naučiť (napr. povel "ku mne" a pod.). Jedným z najdôležiteších povelov je naučiť psa aby na zavolanie prišiel k majiteľovi. Ak Váš pes nereaguje na Vaše volanie a ak naviac má pes tendenciu prenasledovať autá, vtáčiky či dokonca ľudí, 1600m tréner je tréningové zariadenie, ktoré si s tým iste poradí.

Naviac pomocou tohto tréningového zariadenia dokážete aj staršieho psa odnaučiť už naučeným zlozvykom, ako je napríklad vyskakovanie na ľudí, hrabanie sa v odpadkoch (alebo alternatívne "rýľovania záhrady"), nadmerného štekania, ležania na Vašom oblúbenom kresle a pod. Zariadenie je napríklad vynikajúcim pomocníkom aj pri kontrolovaní psa ak má tendenciu "zbierať odpadky". Budete schopný na diaľku psovi zadať povel "pusť" a on či ona Vás určite poslúchne ešte pred "prehltnutím sústa" a po istom čase sa k danému zlozvyku už nevráti.

tien
Základná charakteristika zariadenia
  • Tréningové zariadenie SD-1825E vynikajúce zariadenie, ktoré v sebe spája vysoký dosah, množstvo nastaviteľných tréningových programov, novodobý dizajn s výbornou cenou.

Zariadenie je vhodné aj na výcvik viacerých psov (max. 6) a zároveň môžete využiť aj možnosti SportDog audio lokalizátora SD-BEEP-E, ktorý lokalizuje psa v dosahu do 450m. Je potrebné si lokalizátor zakúpiť nakoľko nie je súčasťou systému SD-1825E. Systém SD-1825 vám umožní ovládať najviac 2ks lokalizátorov SD-BEEP-E.

 

Pri použití systému SD-1825E môžete nastaviť korekciu pre každého psa osobitne. Pre psov 1-3 je na výber statická korekcia, vibrácia alebo tón a pre psy 4-6 len statická korekcia (momentálna alebo nepretržitá/kontinuálna). Ak potrebujete systém, ktorý ponúka voliteľné nastavenie všetkých typom stimulácie pre každého zo 6 psov, pozrite si systém SportDog SD-1525E.

 

Všeobecná charakteristika:

  • - 1600 m tréner má dosah do 1600 metrov
  • - kompletne ponoriteľné/vodotesné do 7,6 m, špeciálna technológia DryTek
  • - anatomicky tvarovaný obojok vhodný pre každého psa, výborný dizajn
  • - možnosť použitia iba tónu, vybrácie, alebo statickej korekcie pri tréningu
  • - 2+ Boost funkcia
  • - dobíjateľný obojok aj vysielačka
  • - zariadenie poskytuje až 16 úrovní pre nastavenie impulzov korekcie. Možnosť nastaviť buď momentálnu alebo kontinuálnu korekciu
  • - rozšíriteľné pre tréning 6 psov po zakúpení extra obojkov pre každého psa (pes 1-3 všetky voliteľné formy stimulácie)
  • - nastaviteľný obojok od veľkosti 72 cm

Sada obsahuje: obojok, tréningová vysielačka, nabíjačka na vysielačku a obojok, šnúrka na zavesenie vysielačky, vymeniteľné dlhé kolíky korekcie, manuál.

tien
Obojok:
- Váha: 125g
- Veľkosť 6,5x2, 8x4,5cm
- Veľkosť remienka: from 27cm to 58cm
- Dobíjateľný
- Plne ponoriteľný do 7,6 - Technológia DryTek
tien
Vysielačka:
- Váha: 138g
- Veľkosť: 5x3x10 cm, anténa 18,5cm
- Dobíjateľná
- Vodotesná
- Remienok na zavesenie / pripnutie na opasok s klipom

Parametre

Parametre

Výrobca SportDOG

Obsah balenia

Obsah balenia

obojok, tréningová vysielačka, nabíjačka na vysielačku a obojok, šnúrka na zavesenie vysielačky, vymeniteľné dlhé kolíky korekcie, manuál.