Najväčší výber produktov s GPS na Slovensku!

Garmin Edge 1040 Solar







   Prémiový cyklopočítač s prehľadným 3,5", solárnym Power Glass displejom pre predĺženie výdrže batérie. Výkonnostným cyklistom odporučí tréningové ciele, sleduje vašu aktuálnu výkonnosť a reakciu na tréning, vyhodnocuje efektivitu tréningu, VO2Max, dobu regenerácie a ďalšie parametre.







Dostupnosť: Na sklade

s DPH: 699,00 € bez DPH: 582,50 €
s DPH: 699,00 € bez DPH: 582,50 €

Popis

Detaily

  • Solárne dobíjanie Power Glass™ predĺži výdrž až o 42 min. za hodinu jazdy.
  • Výdrž batérie až 45 h v plnom režime a až 100 h v úspornom režime
  • Skvelá presnosť vďaka multi-band GNSS satelitnému prijímaču 
  • Tréningové funkcie vám pomôžu odhaliť vaše silné a slabé stránky
  • Jazdite ako miestne vďaka podrobným mapám a navigačným funkciám
  • Solárne dobíjanie Power Glass™ 1 predĺži výdrž až o 42 min. za hodinu jazdy.
  • Zistite, koľko energie vám ešte zostáva, vďaka funkcii Real-Time Stamina

SOLÁRNE DOBÍJANIE
Sklíčko Power Glass so solárnym dobíjaním predlžuje výdrž batérie: získate až 100 hodín prevádzky v režime úspory batérie, alebo až 45 hodín pri náročnom použití. Pri jazde za slnečného počasia pridáva až 42 minút na hodinu v režime úspory batérie a až 20 minút na hodinu v plnohodnotnom režime.

PREHĽADY VYTRVALOSTI
Získajte počas jazdy informáciu o zostávajúcej energii pri zachovaní aktuálnej rýchlosti a úsilia. Pri zmene rýchlosti funkcia okamžite reaguje a umožní efektívne šetriť sily na zvládnutie celej, naplánovanej trasy.

CYKLISTICKÁ ÚROVEŇ A NÁROČNOSŤ TRASY
Vďaka novým tréningovým funkciám zistíte svoje silné cyklistické stránky, zameriate sa na zlepšovanie a dokonca sa budete môcť pripraviť na nástrahy konkrétnej tras

FUNKCIA POWER GUIDE
Odporúčané výkonové ciele vám pomôžu rozložiť sily po celej dĺžke trate.

SLEDOVANIE VÝKONNOSTI
Získajte lepší prehľad o tom, ako vaše telo reaguje na tréning. Sledujte hodnoty ako napríklad: Funcke VO2 Max, doba regenerácie, tréningová záťaž, zameranie tréningovej záťaže a ďalšie parametre.

STAV TRÉNINGU
Ako efektívny je váš tréning? Automaticky vyhodnocujte svoju nedávnu tréningovú históriu a ukazovatele výkonnosti, aby ste vedeli, či trénujete málo efektívne, alebo nadmerne.

ODPORÚČANÉ DENNÉ TRÉNINKY
Tréningové odporúčania podľa úrovne vašej kondície poskytujú každodenné odporúčania k tréningu na základe súčasnej tréningovej záťaže a hodnoty VO2 max.

SYNCHRONIZÁCIA TRÉNINGOVÝCH PLÁNOV
Získajte indoorové a outdoorové tréningové plány z mobilnej a webovej aplikácie Garmin Connect™, alebo tréningy synchronizujte s cyklopočítačom Edge z iných aplikácií vrátane TrainingPeaks®. Navyše získate výzvy na absolvovanie vynechaného tréningu.

AKLIMATIZÁCIA NA VÝŠKU ALEBO TEPLOTU
Chystáte sa na tréning v extrémnych teplotách, alebo vo výrazne inej nadmorskej výške? Sledujte, ako vaše telo reaguje na zmeny prostredia. Funkcia vyhodnotenia aklimatizácie na teplo a nadmorskú výšku vám to prezradí.

FUNKCIA CLIMBPRO
Automaticky vyhodnotí zostávajúce stúpanie a sklon svahu počas jazdy po naplánovanej trase. Vďaka tomu si budete môcť lepšie rozložiť sily a uvidíte, koľko námahy vás ešte čaká. Môžete dokonca uložiť stúpanie pre vyhodnotenie po jazde na zariadení alebo v aplikácii Garmin Connect.

VÝŽIVA A HYDRATÁCIA
Cyklopočítač umožňuje súčasne s trasou vytvoriť plán doplňovania tekutín a energie. Edge 1040 potom v priebehu trasy upozorní vo chvíli, keď je potrebné sa napiť, alebo najesť.

DYNAMIKA JAZDY NA BICYKLI
Sledujte pokročilé metriky jazdy na bicykli, vďaka ktorým získate prehľad o premenlivosti vášho výkonu podľa hodnôt, ako je pozícia, nastavenie bicykla, dĺžka jazdy a pod.

JAZDA NA HORSKOM BICYKLI
Sledujte podrobné detaily každej jazdy pomocou MTB metrík, ktoré zaznamenávajú napríklad počet a dĺžku skokov alebo dobu strávenú vo vzduchu.

OBŤAŽNOSŤ A PLYNULOSŤ
Funkcia Obtiažnosť vyhodnocuje náročnosť jazdy podľa GPS, údajov o nadmorskej výške a ďalších údajov. Funkcia Plynulosť potom hodnotí plynulý prejazd trasy. Získate tak hodnoty, ktoré môžete skúšať prekonávať pri ďalších jazdách.

DLHÁ VÝDRŽ BATÉRIE
Cyklopočítač Edge 1040 ponúka výdrž batérie až 35 hodín pri plnohodnotnom použití a až 70 hodín v režime úspory batérie. Zdvojnásobte výdrž batérie pomocou voliteľného záložného zdroja Garmin Charge™.

PRÍJEM SIGNÁLU
Získajte väčšiu presnosť určovania polohy a lepšie pokrytie dokonca aj v najnáročnejších podmienkach vďaka novému multi-band GNSS prijímaču.

MAPY PODĽA TYPU JAZDY
Získajte prehľad na každej trase na všetkých typoch bicyklov vďaka vylepšeným mapám, ktoré zvýrazňujú obľúbené cesty a chodníky a vyhľadateľné body záujmu (POI).

APLIKÁCIA TRAILFORKS
Vďaka navigovateľným dátam o chodníkoch pre horské bicykle po celom svete a bodom záujmu zo služby Trailforks ľahko vyhľadáte chodníky priamo na zariadení Edge. Alebo si stiahnite aplikáciu Trailforks a preneste naplánované trasy z webu Trailforks.

REŽIM FORKSIGHT
Tento režim automaticky zobrazuje nadchádzajúce rázcestie na trase a ďalší kontext podľa vašej polohy v sieti chodníkov.

PODROBNÉ NAVIGAČNÉ POKYNY
Pri navigácii po trase poskytuje Edge podrobné navigačné pokyny a navyše aj odhad času dojazdu do cieľa, do prejazdných bodov v trase a navyše aj časy západu a východu Slnka.

AUTOMATICKÝ PREPOČET TRASY
Možnosť pozastaviť navigáciu a upozornenie na opustenie trasy, keď zídete z naplánovanej trasy. Akonáhle sa budete chcieť vrátiť na trasu, Edge 1040 vám ukáže cestu.

PODPORA ELEKTROKOL SHIMANO STEPS
Prepojte cyklopočítač s elektrobicyklom a sledujte jeho stav, merané veličiny či varovné správy. Môžete sledovať stupeň dopomoci, zaradený prevod, stav batérie a ďalšie parametre.

KOMPATIBILITA SO ZARIADENIAMI INREACH®
Nech máte namierené kamkoľvek, zostaňte v kontakte vďaka spárovaniu cyklopočítača Edge s kompatibilným inReach satelitným komunikátorom. Čítajte a odpovedajte na textové správy, zdieľajte údaje o trase alebo aktivujte interaktívne núdzové volanie SOS.

PODPORA RADARU GARMIN VARIA™
Spárujte cyklopočítač Edge 1040 s cyklistickým radarom varia a vybaveným výstražným svetlom a získajte informácie o vozidlách, ktoré sa k vám zozadu blížia a upozornite ich výstražným svetlom, ktoré na ich rýchlosť reaguje svojou intenzitou.

AUTOMATICKÁ DETEKCIA NEHODY
Edge v prípade nehody automaticky odošle správu s vašou polohou prednastaveným núdzovým kontaktom, ak detekuje nehodu.

ALARM KRÁDEŽE BICYKLA
Alarm bicykla chránený kódom PIN vás prostredníctvom smartfónu upozorní na pohyb bicykla v prípade prestávky, keď si bicykel odložíte.

SKUPINOVÁ KOMUNIKÁCIA
Bezpečnostné funkcie so svojim cyklistickým tímom, keď sa oddelíte od skupiny.

FUNKCIA GROUPTRACK
Majte svojich spolujazdcov pod dohľadom aj v prípade, že ich priamo nevidíte – a zaistite, aby oni mohli dávať pozor na vás. Funkcia GroupTrack môže sledovať až 50 vašich priateľov naraz. Stačí sa pozrieť na obrazovku a vždy uvidíte aktuálne informácie.

MÚDRE OZNÁMENIE
Po spárovaní s kompatibilným telefónom môžete na zariadení Edge prijímať textové správy a upozornenia.

PREPOJENIE S GARMIN CONNECT
Aplikácia Garmin Connect umožní prístup do rastúcej webovej komunity, kde môžete taktiež komunikovať, súťažiť a zdieľať svoje úspechy s ostatnými športovcami.

OBCHOD CONNECT IQ™
Stiahnite si vlastné dátové polia a získavajte aplikácie a doplnky stiahnuté z aplikácie obchodu Connect IQ.

KOMPATIBILITA S CHYTRÝM TRENAŽÉROM
Spárujte cyklopočítač Edge 1040 s so šikovným cyklotrenažérom Tacx® a prejdite si známe alebo vaše obľúbené trasy kedykoľvek počas roka a bez ohľadu na nepriazeň počasia.

AUTOMATICKÉ NASTAVENIE
Buďte počas niekoľkých minút pripravení na jazdu a nezdržujte sa nastavením. Získajte vlastné jazdné profily prednastavené podľa vášho skoršieho cyklopočítača Edge, typov jazdy, alebo snímačov. Akonáhle sú v cyklopočítači Edge, môžete profily jazdy spravovať priamo v zariadení alebo na kompatibilnom telefóne.

Parametre

Parametre

Výrobca Garmin
Uhlopriečka displeja 7,6
Napájanie Batéria
Typ batérie nabíjateľná lithium - ion
Vodotesnosť Áno (IPX7)
Plávanie na hladine Nie
HotFix (rýchly výpočet pozície) Nie
Vysoko-citlivý prijímač Áno
Basemapa Áno
Predinštalované mapy Cyklomapa EU
Možnosť dohrávania máp Áno
Používanie pamäťových kariet Nie
Záznam trás/ciest Áno
Správa trás/ciest Áno
TracBack® (cesta späť) Áno
Tras. počítač (rýchlosti, vzdialenosti a pod.) Áno
Snímač srdcovej frekvencie Áno, voliteľný
Snímač rýchlosti/kadencie Áno, voliteľný
Automatická synchronizácia s PC Áno
Garmin Connect™ kompatibilita Áno
Garmin Training Center® kompatibilita Áno
Virtual Partner® (fiktívny súper) Áno
Okruhy (auto/manual záznam okruhov) Áno
Auto Pause® (zastaví tréning podľa rýchlosti) Áno
Auto Lap® (začne okruh po určitej vzdialenosti) Áno
Auto Scroll (zobrazovanie stránok) Áno
Multi-sport (zmena športového módu) Nie
Pokročilé tréningy (tvorba vlastných tréningov) Áno
Jednoduché tréningy (čas, vzdialenosť, kalórie) Áno
Alarm na tempo/kadenciu počas aktivity Áno
Alarm výkonnostný (pri dosiahnutí cieľa) Áno
Intervalový tréning Áno
Úprava vzhľadu obrazoviek Áno
Dotyková obrazovka Áno
Barometrický výškomer Áno
Hodinkové funkcie (čas, dátum, budík) Nie
Kompatibilita s externými zariadeniami (ANT) Áno
PC prepojenie USB, Bluetooth®, Wi Fi®
Iné (parametre, príslušenstvo, doplnky) LiveTrack (zdielanie jazdy), Teplomer

Obsah balenia

Obsah balenia

  • Edge 1040 Solar
  • Vysunutý FLUSH držiak séria Edge (ND) pre použitie s powerpack
  • Štandardný držiak Edge
  • bezpečnostné pútko
  • USB kábel (USB-A to USB-C)
  • Kompletný manuál v slovenčine