Najväčší výber produktov s GPS na Slovensku!

Elektronický obojok

Elektronický obojok pre výcvik psov, elektrický obojok, elektronický obojok pre psa, obojok proti štekaniu, gps obojok

Celkovo 61 položiek 70 z 105

Nastaviť zostupne
na stránku

Zoznam  Tabuľku 

  1. DOGTRACE d-control 1002 pre dvoch psov

    DOGTRACE d-control 1002 pre dvoch psov

    s DPH: 229,00 € bez DPH: 190,83 €

       Elektronický výcvikový obojok d-control 1002 vďaka veľkosti korekčných impulzov vhodný pre všetky plemená psov a je určený predovšetkým pre výcvik základných povelov, s dosahom až 1000 m. Sada pre 2 psov. Vysielač disponuje funkciou zvuk, korekčný impulz s úrovňou 0 - 30 a nastaviteľný trvalý impulz (funkcia booster), kde si môžete ľubovoľnú intenzitu korekčného impulzu, ako je nastavená pri tlačidla korekčný impulz. Vysielanie a vybitie batérie sú zobrazované na podsvietenom displeji. (Nie je kompatibilné s modelmi radu d-control mini.)

    Dozvedieť sa viac
  2. DOGTRACE d-control 1042 pre dvoch psov

    DOGTRACE d-control 1042 pre dvoch psov

    s DPH: 229,00 € bez DPH: 190,83 €

       Elektronický výcvikový obojok d-control 1042 je vhodný pre všetky plemená psov a je určený predovšetkým pre výcvik základných povelov, s dosahom až 1000 m. Sada pre 2 psov. Vysielač disponuje funkciou zvuk, svetlo (8 módov) a 5 režimov vibrácie. Vysielanie a vybitie batérie sú zobrazované na podsvietenom displeji. Funkcia svetlo umožňuje nastavenie 8 režimov svetelnej signalizácie v transparentnej krabičke prijímača, ktorá slúži na jednoduché lokalizáciu Vášho psa vo tme. Funkcia vibrácie bola navrhnutá ako alternatívny spôsob komunikácie pre výcvik psov citlivých na stimulačný impulz alebo pre výcvik psov s poruchami sluchu. (Nie je kompatibilné s modelmi základnej rady d-control mini.)

    Dozvedieť sa viac
  3. Elektrický ohradník pre psov CANIFUGUE

    Elektrický ohradník pre psov CANIFUGUE

    s DPH: 229,00 € bez DPH: 190,83 €

    Elektrický ohradník pre psov CANIFUGUE s drôtom zabezpečuje aby pes neprekročil Vami stanovené hranice voľného pohybu. Rádiové oplotenie nepredstavuje pevný plot.

    Dozvedieť sa viac
  4. DOGTRACE d-control 502 mini pre dvoch psov

    DOGTRACE d-control 502 mini pre dvoch psov

    s DPH: 240,00 € bez DPH: 200,00 €

       Elektronický výcvikový obojok d-control 502 mini je vďaka slabším impulzom, malým rozmerom a nízkej váhe prijímača vhodný aj pre malé plemená psov s dosahom až 500 m. Sada pre 2 psov. Vysielač disponuje funkciou zvuk, korekčný impulz s úrovňou 0 - 30 a nastaviteľný trvalý impulz (funkcia booster), kde si môžete ľubovoľnú intenzitu korekčného impulzu, ako je nastavená pri tlačidla korekčný impulz. Vysielanie a vybitie batérie sú zobrazované na podsvietenom displeji. Intenzita korekčných impulzov u modelov mini je v porovnaní s obojky d-control slabšie, ale postačujúce aj pre stredné a veľké plemená s priemernou citlivosťou za štandardných situácií. Nemusí byť dostačujúca pre riešenie krízových situácií u odolných plemien. (Nie je kompatibilné s modelmi základnej rady d-control.)

    Dozvedieť sa viac
  5. DOGTRACE d-control 1602 pre dvoch psov

    DOGTRACE d-control 1602 pre dvoch psov

    s DPH: 254,00 € bez DPH: 211,67 €

       Elektronický výcvikový obojok d-control 1602 vďaka veľkosti korekčných impulzov vhodný pre všetky plemená psov a je určený predovšetkým pre výcvik základných povelov, dosah až 1600 m. Sada pre 2 psov. Vysielač disponuje funkciou zvuk, korekčný impulz s úrovňou 0 - 30 a nastaviteľný trvalý impulz (funkcia booster), kde si môžete ľubovoľnú intenzitu korekčného impulzu, ako je nastavená pri tlačidla korekčný impulz. Vysielanie a vybitie batérie sú zobrazované na podsvietenom displeji. (Nie je kompatibilné s modelmi radu d-control mini.)

    Dozvedieť sa viac
  6. DOGTRACE d-control 902 mini pre dvoch psov

    DOGTRACE d-control 902 mini pre dvoch psov

    s DPH: 255,00 € bez DPH: 212,50 €

       Elektronický výcvikový obojok d-control 902 mini je vďaka slabším impulzom, malým rozmerom a nízkej váhe prijímača vhodný aj pre malé plemená psov s dosahom až 900 m. Sada pre 2 psov. Vysielač disponuje funkciou zvuk, korekčný impulz s úrovňou 0 - 30 a nastaviteľný trvalý impulz (funkcia booster), kde si môžete ľubovoľnú intenzitu korekčného impulzu, ako je nastavená pri tlačidla korekčný impulz. Vysielanie a vybitie batérie sú zobrazované na podsvietenom displeji. Intenzita korekčných impulzov u modelov mini je v porovnaní s obojky d-control slabšie, ale postačujúce aj pre stredné a veľké plemená s priemernou citlivosťou za štandardných situácií. Nemusí byť dostačujúca pre riešenie krízových situácií u odolných plemien. (Nie je kompatibilné s modelmi základnej rady d-control.)

    Dozvedieť sa viac
  7. DOGTRACE d-control 1642 pre dvoch psov

    DOGTRACE d-control 1642 pre dvoch psov

    s DPH: 255,00 € bez DPH: 212,50 €

       Elektronický výcvikový obojok d-control 1642 je vhodný pre všetky plemená psov a je určený predovšetkým pre výcvik základných povelov, s dosahom až 1600 m. Sada pre 2 psov. Vysielač disponuje funkciou zvuk, svetlo (8 módov) a 5 režimov vibrácie. Vysielanie a vybitie batérie sú zobrazované na podsvietenom displeji. Funkcia svetlo umožňuje nastavenie 8 režimov svetelnej signalizácie v transparentnej krabičke prijímača, ktorá slúži na jednoduché lokalizáciu Vášho psa vo tme. Funkcia vibrácie bola navrhnutá ako alternatívny spôsob komunikácie pre výcvik psov citlivých na stimulačný impulz alebo pre výcvik psov s poruchami sluchu. (Nie je kompatibilné s modelmi základnej rady d-control mini.)

    Dozvedieť sa viac
  8.  Elektrický ohradník pre psov CANIFUGUE SMALL - s drôtom

    Elektrický ohradník pre psov CANIFUGUE SMALL - s drôtom

    s DPH: 259,00 € bez DPH: 215,83 €

    Elektrický ohradník pre psov CANIFUGUE SMALL - s drôtom zabezpečuje aby pes neprekročil Vami stanovené hranice voľného pohybu. Rádiové oplotenie nepredstavuje pevný plot.

    Dozvedieť sa viac
  9. Dogtra iQ Plus

    Dogtra iQ Plus

    s DPH: 268,00 € bez DPH: 223,33 €

       Dodacia doba 2-3 týždne!

       Dogtra iQ Plus je malý klenot medzi výcvikovými obojky. Jedná sa o veľmi malý a šikovný elektronický obojok s dosahom 400 metrov. Disponuje funkciami vibrácie a impulz, ktorý je možné nastaviť v 100 úrovniach. Elektronický obojok Dogtra iQ Plus má ergonomicky tvarovanú vysielačku aj prijímač, je nabíjacia, plne vodotesný a ponoriteľný až do 1 metra.

     

     

    Dozvedieť sa viac
  10. Obojok a prijímač E-collar 800, 1200, verzia PRO

    Obojok a prijímač E-collar 800, 1200, verzia PRO

    s DPH: 269,00 € bez DPH: 224,17 €

    Vysielačka e-collar 1200/1202

    Dozvedieť sa viac

Celkovo 61 položiek 70 z 105

Nastaviť zostupne
na stránku

Zoznam  Tabuľku